[digikam] [Bug 379855] New: QtAV is not detected but assumed present on Mac

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[digikam] [Bug 379855] New: QtAV is not detected but assumed present on Mac

bugzilla_noreply
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=379855

            Bug ID: 379855
           Summary: QtAV is not detected but assumed present on Mac
           Product: digikam
           Version: 5.6.0
          Platform: Compiled Sources
                OS: OS X
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: NOR
         Component: general
          Assignee: [hidden email]
          Reporter: [hidden email]
  Target Milestone: ---

Created attachment 105562
  --> https://bugs.kde.org/attachment.cgi?id=105562&action=edit
proper QtAV *detection* on Mac

There is an error in FindQtAV.cmake: on Mac, the dependency is assumed to be
present and installed in a single location.

I cannot comment on the latter aspect but I can confirm that the digiKam build
fails when you don't have QtAV installed (in the supposed location).

I'm attaching a patch to fix that.

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[digikam] [Bug 379855] QtAV is not detected but assumed present on MacOS [patch]

bugzilla_noreply
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=379855

[hidden email] changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
          Component|general                     |Portability
            Summary|QtAV is not detected but    |QtAV is not detected but
                   |assumed present on Mac      |assumed present on MacOS
                   |                            |[patch]
                 CC|                            |[hidden email]

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[digikam] [Bug 379855] QtAV is not detected but assumed present on MacOS [patch]

bugzilla_noreply
In reply to this post by bugzilla_noreply
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=379855

[hidden email] changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
      Latest Commit|                            |https://commits.kde.org/dig
                   |                            |ikam/022278cad5dd4707565ec2
                   |                            |12d171f8fe58f9e11d
         Resolution|---                         |FIXED
             Status|UNCONFIRMED                 |RESOLVED
   Version Fixed In|                            |5.6.0

--- Comment #1 from [hidden email] ---
Git commit 022278cad5dd4707565ec212d171f8fe58f9e11d by Gilles Caulier.
Committed on 10/06/2017 at 14:22.
Pushed by cgilles into branch 'master'.

Apply patch from Rene about to improve QtAV detection under MacOS
FIXED-IN: 5.6.0

M  +1    -2    NEWS
M  +21   -2    cmake/modules/FindQtAV.cmake

https://commits.kde.org/digikam/022278cad5dd4707565ec212d171f8fe58f9e11d

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
Loading...