[Bug 189454] New: Preview images react strange to mouse movement.

classic Classic list List threaded Threaded
12 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[Bug 189454] New: Preview images react strange to mouse movement.

Bugzilla from elmargol@googlemail.com
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=189454

           Summary: Preview images react strange to mouse movement.
           Product: digikam
           Version: unspecified
          Platform: unspecified
        OS/Version: Linux
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: NOR
         Component: general
        AssignedTo: [hidden email]
        ReportedBy: [hidden email]


Version:            (using KDE 4.2.2)
Compiler:          gcc 4.3.3
OS:                Linux
Installed from:    Unlisted Binary Package

I'm using 32bit archlinux
kde4.2.2
digikam 0.10.0

If I move my mouse cursor the preview images react strange.

Screencast of the problem: http://www.weihergut.it/test-0000.mpeg

--
Configure bugmail: https://bugs.kde.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
Digikam-devel mailing list
[hidden email]
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[Bug 189454] Preview images react strange to mouse movement.

Bugzilla from andi.clemens@gmx.net
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=189454


Andi Clemens <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
            Version|unspecified                 |0.10.0

Gilles Caulier <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |[hidden email]
          Component|general                     |Preview
            Version|unspecified                 |0.10.0




--- Comment #1 from Andi Clemens <andi clemens gmx net>  2009-04-12 14:01:46 ---
I would say this is a graphics driver problem, here I have no problems (also
using and developing under archlinux).

Andi

--- Comment #2 from Gilles Caulier <caulier gilles gmail com>  2009-04-12 14:02:07 ---
I never seen this problem on my computers

Can you run digiKam from a console and look debug/error messages ?

Gilles Caulier

--
Configure bugmail: https://bugs.kde.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
Digikam-devel mailing list
[hidden email]
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[Bug 189454] Preview images react strange to mouse movement.

Gilles Caulier-4
In reply to this post by Bugzilla from elmargol@googlemail.com
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=189454


Andi Clemens <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
            Version|unspecified                 |0.10.0

Gilles Caulier <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |[hidden email]
          Component|general                     |Preview
            Version|unspecified                 |0.10.0




--- Comment #1 from Andi Clemens <andi clemens gmx net>  2009-04-12 14:01:46 ---
I would say this is a graphics driver problem, here I have no problems (also
using and developing under archlinux).

Andi

--- Comment #2 from Gilles Caulier <caulier gilles gmail com>  2009-04-12 14:02:07 ---
I never seen this problem on my computers

Can you run digiKam from a console and look debug/error messages ?

Gilles Caulier

--
Configure bugmail: https://bugs.kde.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
Digikam-devel mailing list
[hidden email]
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[Bug 189454] Preview images react strange to mouse movement.

Bugzilla from elmargol@googlemail.com
In reply to this post by Bugzilla from elmargol@googlemail.com
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=189454





--- Comment #3 from Markus Golser <elmargol googlemail com>  2009-04-12 14:23:04 ---
Created an attachment (id=32783)
 --> (http://bugs.kde.org/attachment.cgi?id=32783)
console output of digikam

--
Configure bugmail: https://bugs.kde.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
Digikam-devel mailing list
[hidden email]
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[Bug 189454] Preview images react strange to mouse movement.

Bugzilla from elmargol@googlemail.com
In reply to this post by Bugzilla from elmargol@googlemail.com
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=189454





--- Comment #4 from Markus Golser <elmargol googlemail com>  2009-04-12 14:25:29 ---
Created an attachment (id=32784)
 --> (http://bugs.kde.org/attachment.cgi?id=32784)
Xorg config

--
Configure bugmail: https://bugs.kde.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
Digikam-devel mailing list
[hidden email]
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[Bug 189454] Preview images react strange to mouse movement.

Bugzilla from elmargol@googlemail.com
In reply to this post by Bugzilla from elmargol@googlemail.com
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=189454





--- Comment #5 from Markus Golser <elmargol googlemail com>  2009-04-12 14:25:47 ---
nvidia 180.44-1
xorg-server 1.5.3-5
01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation GeForce Go 7900 GS (rev
a1)
I'm using:
kipi-plugins-svn 872192-1
libkipi-svn 856311-3
maybe this is related to this?

--
Configure bugmail: https://bugs.kde.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
Digikam-devel mailing list
[hidden email]
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[Bug 189454] Preview images react strange to mouse movement.

Raphaël Pinson
In reply to this post by Bugzilla from elmargol@googlemail.com
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=189454


Raphaël Pinson <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |[hidden email]




--- Comment #6 from Raphaël Pinson <raphink gmail com>  2009-05-26 12:17:24 ---
I confirm this behaviour on my machine aswell. When I move the mouse, the
thumbs blink. It seems as if they are all recreated when I move the mouse or
switch to the next picture. It also happens in album view. This makes digikam
unusable.

It began to happen to me when I started using large pics (10Mpixels) in
digikam.

I'm using an ATI Radeon card with the radeon driver :
ATI Technologies Inc RV515 [Radeon X1300]

digikam                                    2:0.10.0-1ubuntu3
kipi-plugins                               0.2.0-1ubuntu3
libkipi6                                   4:4.2.2-0ubuntu2

--
Configure bugmail: https://bugs.kde.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
Digikam-devel mailing list
[hidden email]
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[Bug 189454] Preview images react strange to mouse movement.

Gilles Caulier-4
In reply to this post by Bugzilla from elmargol@googlemail.com
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=189454





--- Comment #7 from Gilles Caulier <caulier gilles gmail com>  2009-05-26 12:27:40 ---
Raphaël, i cannot reproduce it on my computers (ATI cards based, pro-drivers).

KDE 4.2.2, Qt 4.5.0

Andy, Marcel, Mathias ?

Gilles Caulier

--
Configure bugmail: https://bugs.kde.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
Digikam-devel mailing list
[hidden email]
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[Bug 189454] Preview images react strange to mouse movement.

Bugzilla from andi.clemens@gmx.net
In reply to this post by Bugzilla from elmargol@googlemail.com
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=189454





--- Comment #8 from Andi Clemens <andi clemens gmx net>  2009-07-02 23:00:40 ---
No, I can't confirm (KDE 4.2.4, Qt 4.5.2) and it might have been already fixed.
We had this flickering once for a short time, but I guess it was due to the
porting to modelview (which has not been done in digiKam 0.10).

--
Configure bugmail: https://bugs.kde.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
Digikam-devel mailing list
[hidden email]
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[Bug 189454] Preview images react strange to mouse movement.

Bugzilla from andi.clemens@gmx.net
In reply to this post by Bugzilla from elmargol@googlemail.com
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=189454


Andi Clemens <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|UNCONFIRMED                 |RESOLVED
         Resolution|                            |WORKSFORME




--- Comment #9 from Andi Clemens <andi clemens gmx net>  2010-11-15 20:47:09 ---
I'll close this one, because it can't be verified nowadays.

--
Configure bugmail: https://bugs.kde.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
Digikam-devel mailing list
[hidden email]
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[Bug 189454] Preview images react strange to mouse movement.

Gilles Caulier-4
In reply to this post by Bugzilla from elmargol@googlemail.com
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=189454

Gilles Caulier <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
   Version Fixed In|                            |1.6.0

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
Digikam-devel mailing list
[hidden email]
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[digikam] [Bug 189454] Preview images react strange to mouse movement.

bugzilla_noreply
In reply to this post by Bugzilla from elmargol@googlemail.com
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=189454

[hidden email] changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
          Component|Preview-Image               |Usability-Mouse

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
Loading...